mandag den 30. august 2010

Til minde om

I dag er det Mollys fødselsdag. Molly ville være blevet 16 år, hvis ikke vi havde været nødt til at få hende aflivet for 4 uger siden. Hendes krop var sund og forbavsende frisk for sådan en gammel hund, men hun var blevet så forfærdelig dement på det sidste, at hun oftest ikke anede hvor hun var, eller hvad hun så i øvrigt skulle dér hvor hun nu var. Vi savner hende og hun har for altid en ganske særlig plads i vores hjerter.

Gudskelov at vi stadig har hendes søn, Anton, som er 13 år gammel.

Skæbnen ville, at Molly blev aflivet på dagen hvor vi havde planlagt afhentning af familiens nye hund, Tilde. Men jeg tror stadig på, at det var godt, Molly ikke skulle opleve at blive væltet overende af en lille duracell-kørende turbo-hvalp.

Tilde er ikke en erstatning for Molly. Tilde er en lille skøn hvalp, som kom og faktisk endte med at gøre tabet af Molly en smule nemmere. Selv for gamle Anton, som har taget Tilde til sig som en lillesøster.

Molly, nyt fuglehus mv 005 Ny hoveddør, nye vinduer, Molly død 12. juli 2010 030

Ny hoveddør, nye vinduer, Molly død 12. juli 2010 053 Ny hoveddør, nye vinduer, Molly død 12. juli 2010 055

Molly ligger begravet i haven lige dér, hvor hun elskede at ligge og nyde solens stråler.

2 kommentarer:

Margrethe sagde ...

Jeg blev helt rørt, det er så trist at skulle tage afsked med sine firbenede familiemedlemmer. Godt I har sønnen og den lille duracell-hvalp ;) Tillykke med ham.

Sus sagde ...

Åh ja Margrethe. Det er så svært at tage afsked. Men vi har jo haft 16 fantastiske år med Molly, og hun var virkelig et unikum, så vi er meget privilegerede at have haft hende i vores liv :o)