fredag den 3. april 2009

Viola


Her en lille test på blogging fra mobilen eftersom vi formentlig drager til Rørvig i eftermiddag. Vi har ikke noget modem deroppe - bortset fra mobilerne så det blir ad den vej. Og det er jo strålende hvis det virker! Rigtig god påske til alle der kigger ind! Gok-Gok. :-)

6 kommentarer:

Bente sagde ...

Det var da en lille cutie - er det din?

God tur ud i forårslandet - og god påske :-)

Sus sagde ...

Bente, næ det er min store datters hund. Billedet er fra den var 8 uger gammel maj sidste år. Jeg har mine to gamle Molly og Anton, som har en noget anden størrelse.. :o)

Madame sagde ...

Du er da en ørn til mobilblogging - det har jeg aldrig fået sat mig ind i. Hundebassen er lige til klappe, hvor er den bare dejlig.

Også god påske til dig ;-)

Malou Klidmoster sagde ...

Argh, jeg føler at der er blevet trykket på nogle knapper. Jeg kan ellers slet ikke med hunde, men den der er bare en lille lækkerbisken :-D
Og at den så hedder Viola - jeg er helt solgt :-)
God weekend deroppe!
Glad hilsen
Malou

Stine sagde ...

Så håber jeg at operation Påskeglad er nået frem til dig :o)

Miss Midtjylland sagde ...

Viola er bare så fint et navn - jeg vaklede mellem Andrea og Viola, da vi fik hund nummer to - men Andrea blev det, for Viola var lidt for yndigt til hendes personlighed :-) Hun er sådan en fin lille hund med lang pels og søde øjne - der elsker at fræse gennem bede, gør så du dør og er altid møgbeskidt når hun kommer ind fra haven. jo, hun er bestemt en Andrea.