tirsdag den 21. april 2009

På trods af utallige forbud

-mod at blive større, vokser Laura insisterende i takt med at forskellen på vores skostørrelser bliver mindre end jeg har lyst til at indrømme...   Nå!

S�lvsandaler_007, picniked1

14 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Griner ja det er ikke lige sådan at få dem til at holde op med at vokse. Der kan dog også være fordele, min datter bruger nu samme skostørrelse som mig og hun har rigtig mange smarte sko, hendes bukser kan jeg også godt lige snuppe nu og da :)
Knus pernille

Sus sagde ...

Pernille - det må da være skønt at kunne dele tøj også. Alle mine døtre er meget petit (aner ikke hvor de har det fra) så desværre kan jeg ikke passe noget af deres i øvrigt skide smarte tøj :o) Men fælles sko er også i orden.
Knus fra
Susanne

Septemberliv sagde ...

Kender det kender det!!
Min datter på 11 år bruger samme størrelse som mig, så hun her overtaget de sko jeg ikke bruger mere.
Tøjet er heldigvis alt for stort, så det har jeg for mig selv. Min datter er også tynd og høj, hvor jeg en hel del modsat ;0)

Vibeke sagde ...

Kære Susanne
Pokkers også, forbud virker ikke! så er det nemlig sjovt at overtræde dem:)
Ja forskel på sko str. er ikke så stor, for jeres vedkommende - min datter har en mini fod, str 35 -36, dem kan jeg vist ikke engang have min hånd i, hun er så lille og slank, men ok, jeg kan da sige, at jeg har stadig min lille datter, til trods for, at hun er voksen kvinde.
Knus
Vibeke

Madame sagde ...

Hihi, nej der er ikke meget forskel længere. Har I været ude at købe sommersandaler? De er bare så smukke :O)

Varme klem!

Sus sagde ...

Kari - dejligt at høre, jeg ikke er alene :o)

Sus sagde ...

Vibeke - pokkers osse, så er jeg gået helt forkert frem! Jeg skulle bare have sagt at hun skulle vokse løs, så meget hun havde løst til :o)

Og ja, jeg har også tre små døtre - fuldvoksne :o)

Sus sagde ...

Madame - tak, jeg synes også selv de er søde! Ja vi var lige ude og købe dem i går, og i to sekunder var jeg fristet til at tage dem på i morges, men kom heldigvis på bedre tanker, for hold da fast hvor var det koldt!
Kram,
Susanne

Rimkogeren sagde ...

Jamen det er da ikke noget problem, her er to løsningsmodeller:
I eventyret om Askepot kommer prinsen for at hente sin brud, hende som kan passe guldskoen. Askepots onde stedmoder forsøger at afsætte først den ene, derefter den anden af hendes døtre. Da prinsen har fået datter nummer to op på hesten, for hun kan jo passe skoen, synger en forræderisk due: ”Klip en hæl, huk en tå. Jeg ved hvem, der kan få guldskoen på!” Hvis du synes det er lige lovlig barsk nok, så kan du jo prøve at få lidt stråforkortet hos en landmand!!!!!
Ellers så må du affinde dig med, at Laura snart lever på en større fod end dig! :-D

Bente sagde ...

Ha ha, Susanne ;-) .

Ja, jeg har mine sko helt i fred, teenageren har nemlig allerede for flere år siden overhalet mig i skostørrelse. Den 'stakkels' pige bruger str. 41-42 - og det er lidt af en udfordring for en 16-årig (ja, nu også for alle andre kvinder med store fødder!).

Sus sagde ...

Rimkoger - jeg er bange for, at du har ret. Den anden løsning bliver noget gris :o)

Sus sagde ...

Bente - det er en mærkelig udvikling.. Og det kan godt være et stort problem for en teenagepige med en stor levefod. Men heldigvis er det efterhånden så almindeligt, at man vel kan få smarte sko i alle størrelser - også de større :o) Min veninde har en stor fod og for tyve år siden kunne hun faktisk kun få træsko, gummisko og nogle ret klodsede vinterstøvler. Det var hårdt for hende.

FruE sagde ...

Er mit indlæg blevet væk? Underligt ;)

FruE sagde ...

Aj pinligt, det er ikke væk, men jeg var på et forkert indlæg :o|

Troede bare, at min pc koksede igen igen.