tirsdag den 16. juni 2009

Ugens møder

I morgen tidlig skal vi til møde med advokaten og gennemgå købsaftalen. Torsdag eftermiddag skal vi til Nykredit og tale lånegaranti, låneform og andet interessant..

I mellemtiden kæmper jeg en drøj kamp med vores nuværende lokale ejendomskontor, som har påfaldende svært ved at indrømme hvor meget de skylder os for ret væsentlige forbedringer, som vi foretog og lagde ud for i 2005.

Forbedringerne indbefatter bl.a. nedrivning af bærende væg mv., hvilket i sig selv løb op i næsten 50.000,- kroner, så det er rimelig afgørende for os nu, at vi får pengene.

Heldigvis har vi kopier af alle aftaler og opgørelser, og det har de tilsyneladende glemt på ejendomskontoret  :o(

Vi har IKKE oplyst ejendomskontoret om, at vi har planer om at flytte, og jeg håber, vi kan nå at få den endelige opgørelse, inden vi opsiger vores lejemål  :o)  (inden 30. juni)

1 kommentar:

Lise sagde ...

Dagens råd, fra hende kloge åge:
Husk at Nykredit dullen er sælger for nykredit :-) og den eneste rådgiver i har i dette her spil som er jeres HELT personlige er advokaten og jeres mavefornemmelser :-)

Held og lykke med møderne og ikke mindst det i boligforeningen. Spændende at se om de husker bedre når i klasker dokumentationen i hovedet på dem.