mandag den 23. februar 2009

Der er lagt an til hygge..

Med de to her i sofaen foran mig,

Mark og Tulle, feb. 09

med de her dugfriske i skødet..

Vi med Hund og H&M, feb. 09

og den her dampende varm på sofabordet.

Yogi classic, feb. 09

12 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Ja de billeder de viser helt klart indbegrebet af hygge. Må i have en hyggelig mandag

Mette Lykke sagde ...

Hyggeligt ser det ud.. Har i spist alle fastelavns bollerne.

Berliner brosten sagde ...

Tak for din kommentar hos mig. Jeg måtte jo lige ind og kigge her og hvad jeg har læst indtil nu, ja lidt turbo-agtigt indtil videre, men det skal blive bedre, det er en stil, jeg kan li! Så velkommen på min blogrulle ;-)
Iøvrigt skønne billeder! 100 % hygge...og det på en ganske almindelig mandag. Perfekt!

Madame sagde ...

Det ser bare rigtig hyggeligt ud - og med Yogi Tea i koppen! Min yndlingste ;o)

Sus sagde ...

@ Tak Pernille, og til dig med! :o)

Sus sagde ...

@ Mette, ja det var også herligt. -Og ikke en krumme er der tilbage :o)

Sus sagde ...

@ Hej Berliner Brosten og velkommen hos mig! Jeg tænkte lidt over det med at min blog er turboagtig, for sådan har jeg ikke selv opfattet den, for jeg skriver jo bare, men nu kan jeg egentlig godt se, hvad du mener. Tja nogle gange er der ro over det jeg skriver, og andre gange - turbo! :O)

Sus sagde ...

@ Ja Madame, at det er Yogi te er helt og holdent din fortjeneste :o)
Manden bryder sig ikke om den, og det er jo bare godt for mig, for jeg er vild med den ;o)

Anonym sagde ...

Jeg er helt med på stemingen, spiller selv computer (WOW), drikker the og elsker at bladre i nye blade. Abonerer på O-magasin og har gjort i oevr et år og jeg læser ikke ret meget, men kigger og det er bare det bedste : )

Sus sagde ...

@ Rikke, det er også skønt bare at kigge :o)

Berliner brosten sagde ...

Det ser ud til at kommentarfunktionen virker igen og derfor vil jeg da lige smide den ind fra forleden aften. Det var altså lidt pinligt!

Her den oprindelige kommentar:
"Gud nej, hov hov, rolig nu - der har du helt misforstået mig. Dvs. jeg siger jo at mit danske er ved at smutte lidt i svinget, så det er MIG, der ikke har fået udtrykt mig ordentlig. Jeg vil da ikke gå ind på en blog første gang og tillade mig at skrive sådan noget! Med turbo, mente jeg - at JEG sådan for lige at få et overblik over din blog, læste et par indlæg i turbo fart. Det var slet ikke din stil jeg mente! Og med at "det skal blive bedre" mente jeg, at jeg nok skal tage mig mere tid til din blog, nu da jeg har opdaget den.
Jeg håber at jeg har fået forklaret mig lidt bedre nu? Arj, jeg er da helt pinligt berørt - sikke en dum misforståelse ;-)

Sus sagde ...

Berliner Brosten, nåååhh var det bare dét du mente??! Jamen jeg hoppede da lige i (jeg er altså osse temmelig lyshåret nogen gange :o)
Men jeg opfattede det altså fuldstændig positivt på den måde, at jeg måske selv nogle gange får afsluttet et indlæg liiige hurtigt nok, fordi jeg inde i mit hoved altså synes at jeg har formuleret det jeg ville, og når jeg så bagefter læser det igennem, kan jeg godt se, at det kan virke.. ja, uafsluttet :o)
Jeg synes det er dejligt at du vil følge lidt med her hos mig - som jeg gør hos dig :o)