søndag den 8. februar 2009

Hyggelig eftermiddag

Tulle syg, 8. feb. 09 

Laura var temmelig sløj hele formiddagen, men da farfar og Elsebeth kom, kvikkede hun helt op og nåede at hygge sig med os andre. Manden lavede de lækreste tyrkiske damelår til aftensmad, med hasselback kartofler, tomatsalat og svampesauce til.

Elsebeth og Laura tegnede og spillede som sædvanlig, mens vi andre sludrede om dit og dat.

Tulle, elsebeth og farfar, 8. feb. 09 

I øvrigt det smukkeste vejr, vi har haft i lange tider – og knivskarpt. Månen tegnede da osse den mest perfekte lysende cirkel på himlen her ved 20-tiden.

Høj fuldmåne, 8. feb. 09 018

6 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Det ser ud til at have været en rigtig dejlig dag.. Og du har ret månen er helt fantastisk her til aften.

Madame sagde ...

Det var dejligt at Laura kvikkede op, da I fik gæster. Og sikke smukke og stemningsfulde billeder du har taget! Hvad er dog tyrkiske damelår?

Unknown sagde ...

Tyrkiske damelår :-) Dét lyder spændende ! Godt det lille menneske fik en hyggelig stund. Flot billede af månen - synes det er svært at fotograferer den.

Sus sagde ...

Mette, ja de to gamle er bare så dejlige, og vi nyder deres selskab.
Og den ER et fantastisk syn, fuldmånen, når det er klart i vejret :o)

Sus sagde ...

Madame, ja i dagtimerne har Lauras feber været dalet i perioder, så hun kunne være med til at hygge. Men hen under aften er hun igen helt væk i feber. Det er et typisk mønster hos hende.
Tyrkiske damelår er en .. ja, tyrkisk ret. Det er hakket oksekød blandet med bl.a. hvidløg, løg, chili-peber (stærk eller medium), spidskommen og bredbladet persille, salt og peber. (søg på nettet, der er et mylder af variationer) Kødet formes i aflange bøffer (deraf navnet :o) og steges på panden. Det smager pragtfuldt. Bulgur, tzatziki, agurk, oliven og råkost af revede gulerødder er også lækkert tilbehør. :o)

Sus sagde ...

Miri, ja det ER bare så svært at fotografere den måne! Jeg tog nok 15-20 forskellige billeder med forskellige indstillinger på kameraet, og de fleste var helt elendige ;o)