søndag den 22. februar 2009

Sort/hvid søndag


Noget forsinket, som i sidste dag overhovedet, hopper jeg lige med på farveugen, og selv om Manden stadig er i gang med vores eksterne harddisk, hvor alle mine billeder ligger, fandt jeg på min egen pc lige en stribe med Sten og Stoffer. (Som både Manden og jeg er VILDE med!)

3 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Åh jeg elsker Steen og Stoffer. Jeg fik lige et flash back. For flere år siden, havde min kæreste tegnet Steen og Stoffer i kæmpe kæmpe udgave da jeg kom hjem fra arbejde. Vi havde en trappe der gik op til vores første sal og her var billedet blevet lavet. Det var fra en forside hvor steen og stoffer danser rundt og så stod der jeg elsker dig. Det var så kanon. God sødag til dig

Sus sagde ...

Hej Pernille. Hvor var det godt fundet på af din kæreste! Og meget romantisk :o)
Min mand og jeg går tit på biblioteket sammen, og nogle gange går vi helt amok og låner bunker af Steen og Stoffer, og så ligger vi side om side i sengen om aftenen og hulker af grin over hver sit album :o)

Malou Klidmoster sagde ...

Hej Susanne.
Skøn stribe! Her i huset er vi også vilde med makkerparret. Der har været mange gode grin gennem tiden. Min favorit er misæren om propelhatten :-)
Mvh Malou