torsdag den 19. marts 2009

For pokker da osse

jeg glemte lige at sige, at Manden har inviteret mig ind og se Mænd der hader kvinder og bagefter ind og spise her, hvor vi har spist før og med stor fornøjelse.

Og for at det ikke skal være lyv, så har vi nu bestilt billetter til vores ferie til Malaga i september.  Ældsten, mindsten, Manden og jeg tager afsted. De sidste 4 unger kan af hensyn til skole og job ikke komme med, men det skal nok blive fantastisk alligevel.

 

IMG_0678

8 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Orv, der kunne jeg også godt tænke mig at spise. Sikke noget lækkert mad de har på menuen. Glæd dig til filmen, den er super god.
Glad hilsen
Malou

Septemberliv sagde ...

Som Klidmoster skriver, skal du glæde dig til filmen :0)

Den mad ville jeg gerne sætte tænderne i. Den må prøves med Ældste.

Vibeke sagde ...

Det gad jeg godt, ja altså ud at spise på den restarant, det ser herligt ud på de billeder, af og til er jeg irriteret over, at "alt foregår i København", det er selvfølgelig noget sludder, men mange af mine ønsker, kan kun opfyldes i København, jeg prøver at få sat et program sammen så jeg kan nå det jeg vil, i løbet af tre dage, men det er svært at få til at passe.
Knus
VIbeke

Sus sagde ...

Godmorgen Malou, ja maden plejer at være skøn dernede, men nu har jeg lige set, at de ikke længere har hummerbisque på menuen, og det er ellers en af mine favoritter! Jeg finder nok på en anden lækker forret, tænker jeg :o)
Og filmen glæder jeg mig også helt vildt til.

Kh. Susanne

Sus sagde ...

Godmorgen Kari. Ja nu har jeg set alle jeres flotte anmeldelser af filmen og jeg glæder mig til at se den med egne øjne.
Ja du skulle unde dig selv at gå på Chit Chat med din ældste. Betjeningen er også fin :o)
Kh. Susanne

Sus sagde ...

Godmorgen Vibeke, ja der sker da en del i Kbh. og omegn, men så er der jo andre - måske mere dybtgående - attraktioner hvor du bor. I Kbh. går det sgu altid lidt stærkt synes jeg, og på en måde mere overfladisk. Men det kunne da være fedt hvis du lige kunne presse Chit Chat ind i dit pressede Københavnsprogram :o)

Kh. Susanne

Madame sagde ...

Du kan glæde dig til filmen, Susanne, og jeg er meget pændt på, hvad du synes om den - håber du skriver lidt ...
Hvor lyder det lækkert med en ferie i Malaga! Og nu kan I gå og glæde jer i flere måneder - jeg synes, at forventningens glæde er rigtig dejlig :)

Sus sagde ...

Godmorgen Madame :o)
Ja nu kan vi gå og glæde os i et halvt års tid, og indimellem skal vi jo til Rørvig! Ren luksus at have så meget at se frem til!
Det er først i morgen, vi skal i biografen, men du kan tro jeg nok skal skrive lidt om det :o)

Dejlig fredag til dig også. Og her skinner solen fuldstændig hæmningsløst, og jeg har gråspurve, mejser og andet dejligt fjerkræ ude i buske buskene lige foran mine vinduer og på vores græsarealer.